Ga naar hoofdinhoud

Workshops en schilderlessen

Workshop schilderen (technieken)

Deze workshop richt zich specifiek op het leren werken met diverse mediums, gemengde technieken, kleureffecten en mengingen. Gewerkt wordt met ongebruikelijke materialen en gereedschappen zoals plastic, roller, spons, oliekrijt, inkt etc. Expressieve kleuren, weglaten van overbodige details, experimenteren met kleurtegenstellingen, onderschildering, lijnen, vlakken en vegen zijn de ingrediënten die gebruikt worden in deze workshop. Na een demonstratie van de werkwijze ga je zelf aan de slag.
Deze workshop is geschikt voor beginners en ook voor mensen die al ervaring hebben met speciale technieken.

Verzorging .
koffie/ thee, lunch, inclusief schildermaterialen, exclusief schilderdoek. Tijdsduur ± 6 uur
Prijs en data  in overleg.

Workshop Abstract schilderen

In deze workshop staat de opbouw naar een abstract schilderij centraal. Stap voor stap bereik je met diverse kleuren en technieken het eindresultaat.

Verzorging.
Koffie/ thee inclusief schildermateriaal. Duur ± 3 uur
Prijs en data in overleg

Een speciale dag

Voor je team- of personeelsuitje: De combinatie van een gezellig uitje, creatieve teambuilding en je eigen afdeling of kantoor opfleuren met de door jullie gemaakte schilderijen of mozaïeken als herinnering aan deze dag.

Verzorging .
koffie/ thee, lunch, inclusief schildermaterialen, exclusief schilderdoek. Tijdsduur ± 6 uur
Prijs en data in overleg

Basis schilderlessen

In de schilderlessen staan materiaalgebruik, ontwerpkeuze en technieken centraal. Tegelijkertijd leer je kijken naar het onderwerp en krijg je inzicht in de diversiteit van composities en kleurgebruik. Er is volop ruimte voor kunstzinnige experimenten en eigen initiatieven. In het atelier vindt je alle schilderbenodigdheden en verfsoorten als acryl, aquarelverf, inkt, pastel, etc. Je krijgt deskundige begeleiding met veel persoonlijke aandacht waardoor de lessen prima geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderden.
Heb je een drukke baan/leven en ben je niet in de gelegenheid om een heel seizoen lessen te volgen, dan behoort het volgen van een paar lessen tot de mogelijkheden.
Prijs en data : In overleg.

Workshop mozaïeken

De workshop is er in de eerste plaats op gericht een authentieke creativiteit bij je naar boven te halen in een vrijblijvende en gezellige sfeer. Ervaring hebben is daarom niet vereist. In een ongedwongen sfeer en onder deskundige leiding leer je de kunst van het mozaïeken. Eerst maak je je eigen ontwerp en daarop volgend ga je aan de slag met het leggen van de steentjes, het plakken en het voegen.

Verzorging .
koffie/ thee, lunch. Inclusief mozaïekmaterialen,
exclusief het te mozaïeken voorwerp.
Prijs en data in overleg

Back To Top